Hängande väggdekoration med runt lejonhuvud med beige nos, gula kinder och korgman på en vit vägg
Hängande väggdekoration med lejonhuvud
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Hängande väggdekoration med lejonhuvud

499,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna väggdekoration med lejonhuvud är ett elegant och majestätiskt tillskott till alla rum. Lejonet anses vara djurens kung, och denna dekoration är en hyllning till det ryktet. Lejonhuvudet är vävt med precision och elegans och hänger i en rottingsträng. Denna dekoration kommer garanterat att ge din inredning en innovativ touch.
Matériau

Osier et fil de coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hängande väggdekoration med lejonhuvud

Den hängande väggdekorationen med lejonhuvud är ett sant konstnärligt mästerverk som kommer att ge en majestätisk och elegant touch till alla utrymmen. Denna väggdekoration föreställer ett lejonhuvud, en symbol för styrka, mod och ledarskap.

Lejonet är känt för sin kraft och elegans, och detta verk är en hyllning till dessa exceptionella egenskaper. Varje detalj i lejonets huvud är omsorgsfullt skulpterad och visar de vilda och majestätiska dragen hos detta ikoniska djur.

Lejonet är känt för sin kraft och elegans, och detta smycke är en hyllning till dessa exceptionella egenskaper

Djungelns konung

Häng upp denna väggdekoration med lejonhuvud i ditt barns sovrum och låt djungelns kung vaka över honom medan han sover. Det färgglada lejonhuvudet är handvävt avbomullsgarn och är både lekfullt och kungligt.Beställ nu och lägg till en touch av kunglighet till ditt barns sovrumsinredning.

Hängande väggdekoration med runt lejonhuvud med beige nos, gula kinder och korgman på en vit vägg
Hängande väggdekoration med runt lejonhuvud med beige nos, gula kinder och korgman på en vit vägg

Ett lugnande utrymme

Den här bedårande väggdekorationen är perfekt för alla barn- och babyrum, och kommer garanterat att ge en ton av nyckfullhet och charm. Den hängande väggdekoren med lejonhuvud är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och byggd för att hålla länge. Och eftersom den är enkel att installera kommer du att kunna njuta av den i många år framöver. Viktigast av allt är att väggdekoren med lejonhuvud är ettbra sätt att hjälpa ditt barn att känna sig trygg i sitt egna utrymme. Oavsett om den används som en visuell referenspunkt eller som en skyddande kokong, kommer denna väggdekor att hjälpa ditt barn att känna sig hemma i sitt eget rum.