Grön kvartsur, bra kvalitet och mycket moderiktigt
Grön kvartsur
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Grön kvartsur

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den gröna kvartsklockan är en elegant, trendig accessoar som kombinerar stil och funktionalitet. Klockan är utrustad med ett kvartsurverk med hög precision och erbjuder tillförlitlig och exakt tidtagning. Klockans urtavla är magnifikt smaragdgrön och ger din handled en touch av sofistikering och modernitet.
Recommande L'âge

4 à 12 ans

Matériau

PVC

Couleur

Vert

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Grön kvartsur

Den här kvartsuren drivs av ett exakt och pålitligt urverk som garanterar exakt och felfri tidtagning. Den har också en datumfunktion, så att du kan hålla reda på viktiga möten och aldrig missa ett tillfälle.

Mångsidig design

Den mångsidiga designen gör den till ett perfekt val för män och kvinnor som letar efter en klocka som är både modern och tidlös. Förutom sin iögonfallande estetik är den här klockan också vattentålig till ett djup av 30 meter, vilket innebär att du kan bära den med tillförsikt under dina dagliga aktiviteter, inklusive i duschen eller under en lätt simning.

Bekväm att bära

Det färgmatchade armbandet i äkta läder ger den här klockan en extra touch av sofistikering. Det är bekvämt att bära och kan enkelt anpassas till alla handleder tack vare det justerbara spännet. Den gröna kvartsklockan passar för alla tillfällen, oavsett om du vill bära den till vardag eller fest.