Elsa kvartsur för moderiktiga flickor vit
Elsa kvartsur för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elsa kvartsur för flickor

181,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna Elsa kvartsur för flickor är speciellt utformad för barn som lär sig att läsa av tiden. Den håller tiden exakt tack vare sitt kvartsurverk. Flickor är bäst lämpade att bära den, eftersom den har ett Elsa Snow Queen-motiv på urtavlan.
Matériau du boitier

Alliage

Type de fermoir

Boucle

Cadran

Verre

Bracelet

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa kvartsur för flickor

Kvartsklockan Elsa för flickor är en funktionell men elegant accessoar, särskilt utformad för unga flickor som vill lägga till en touch av stil till sina dagliga outfits. Klockan har ett exakt kvartsurverk som garanterar tillförlitlig och exakt tidmätning. Klockans design är inspirerad av den ikoniska karaktären Elsa, Snödrottningen, med subtila detaljer som påminner om filmens sagovärld.

Armbandet är utsmyckat med fina snöflingemotiv som ger klockan en touch av magi.

Vattentät klocka

Den här klockan för flickor är tillverkad av tåligt, vattentätt glasmaterial. Så du behöver inte oroa dig för att de ska bli blöta i regnet eller efter att du tvättat händerna.

Elsa kvartsur för flickor är en elegant och praktisk accessoar som kommer att tilltala alla spirande små prinsessor.

Med sin charmiga design och användbara funktioner är denna klocka det perfekta valet för tjejer som vill lägga till en touch av stil till sin outfit.

Elsa kvartsur för moderiktiga flickor vit
Elsa kvartsur för moderiktiga flickor vit

Snödrottningens klocka med strass

Den här Snow Queen-klockan är utsmyckad med strassstenar för att göra den iögonfallande. Den konstgjorda hjärtformade kristallen på toppen är utformad för att göra den ännu mer iögonfallande.

Elsa-klockan är tillverkad av högkvalitativa material och har ett mjukt, bekvämt syntetläderarmband som passar alla handleder.

Klockans boett är tillverkad av slitstarkt rostfritt stål, vilket garanterar en lång livslängd och motståndskraft mot stötar och repor.