Snow Queen blå kvartsur för flickor
Frost Kvartsur för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Frost Kvartsur för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna nya trendiga Snow Queen kvartsur för flickor kommer att fånga uppmärksamheten hos unga flickor som kommer att älska att bära den på sin handled. En del av det som gör denna kvartsur så ikonisk är dess Snödrottning-design och motiv. De självlysande visarna gör det lätt att läsa av tiden, även i mörker.
Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Kvartsur för flickor

Snödrottningens kvartsur för flickor är en förtrollande accessoar som kommer att glädja fans av den berömda animerade filmen. Med sin eleganta och lekfulla design är denna klocka speciellt utformad för att fånga fantasin hos små prinsessor. Urtavlan har en färgglad bild av de ikoniska karaktärerna Elsa, Anna och Olaf, vilket skapar en magisk atmosfär varje gång du tittar på klockan.

Attraktiv klocka

Den här kvartsuret är inte bara snyggt, det passar också till alla outfits, oavsett om de är eleganta eller enkla! Den är designad med ett nylonarmband som är både hållbart och moderiktigt.

Snödrottningens kvartsur för flickor är en snygg och praktisk modeaccessoar som kommer att glädja fans av den berömda prinsessan Elsa. Klockan har ett mjukt och bekvämt silikonarmband som enkelt passar på alla handleder.

Snow Queen blå kvartsur för flickor
Snow Queen blå kvartsur för flickor

LED-kvartsklocka

Den här kvartsuret har en knapp som aktiverar den inbyggda LED-lampan. Den kan lysa upp så att du enkelt kan se vad klockan är, särskilt på natten.

Klockans urtavla pryds av en färgglad bild av Elsa och Anna, omgivna av gnistrande snöflingor. Klockans kvartsurverk garanterar optimal precision och tillförlitlighet, medan det reptåliga mineralglaset skyddar urtavlan från skador.