4 par glittriga gymnastikskor för flickor på en svart soffa
Glitterskor för små flickor
488,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Glitterskor för små flickor

488,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi presenterar våra helt nya glitterskor för små flickor! Dessa moderiktiga skor är perfekta för din lilla flicka, oavsett om hon precis har börjat gå eller redan är på språng. De är lätta att ta på och av och finns i storlekarna 21 till 30. Dessutom har de en mjuk sula, perfekt för små fötter.
Matière de semelle

Caoutchouc

Matière de semelle extérieure

Caoutchouc

Type de Fermeture

SLIP-ON

Saison

Printemps et automne

Matière doublure

Maille

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Glitterskor för små flickor

Baby girl glitter trainers är det perfekta valet för att lägga till en touch av glamour och stil i din lilla prinsessas garderob. Dessa bedårande skor är designade med omsorg och är speciellt anpassade till småbarns ömtåliga fötter.

Det som verkligen utmärker dessa sneakers är de underbara paljetterna som täcker hela ytan. Ljusblixtarna fängslar ögat och ger varje steg en touch av magi. Din lilla flicka kommer att känna sig som en riktig prinsessa när hon bär dessa glittrande skor.

I material som andas

Har du en liten flicka som älskar att glittra och glänsa? I så fall behöver hon ett par av dessa bedårande glitterskor för att komplettera sin garderob. Dessa skor är perfekta för vår och höst, med en gummisula.

Baby girl glitter trainers är det perfekta valet för föräldrar som vill lägga till en touch av glamour till sin lilla prinsessas garderob.

Dessa skor är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att erbjuda optimal komfort samtidigt som de ser snygga och trendiga ut.

Den kommer att lysa ännu klarare!

De här skorna är fodrade med mesh för god andningsförmåga, och den glittriga utsidan kommer garanterat att glädja din lilla älskling. Beställ ett par idag och låt henne njuta av glittret och glansen i sina nya träningsskor.

Den glittriga designen är perfekt för speciella tillfällen som födelsedagsfester, bröllop eller dop.

Glittret ger en gnistrande touch till alla outfits, vilket gör dessa sneakers till ett måste för små flickor som älskar att glänsa.