Trendig ballerina för små flickor från 0 till 24 månader
Ballerina för små flickor från 0 till 24 månader
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Ballerina för små flickor från 0 till 24 månader

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du vill köpa en vacker sko till din lilla prinsessas dop, varför inte välja denna ballerina för små flickor i åldern 0 till 24 månader? Den är lämplig för nyfödda i åldern 0 till 24 månader. Skon finns i flera olika storlekar, så du kan hitta den perfekta storleken för ditt barn.
Matériau

PU

Saison

Printemps et automne

Tranche d'âge

0-24 mois

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Ballerina för små flickor från 0 till 24 månader

Ballerina för små flickor i åldern 0 till 24 månader är en bedårande modeaccessoar som är särskilt utformad för småbarn. Den är lätt och flexibel, så att ditt barn kan röra sig fritt och utveckla sina motoriska färdigheter obehindrat. Ballerinans mjuka sula ger extra dämpning för att skydda ditt barns fötter när hon går eller utforskar sin omgivning.

Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller en avslappnad dag hemma, kommer denna ballerina att ge en touch av stil och elegans till hennes look.

Ballerina i mjukt läder för flickor

Den här flickballerinan är tillverkad av ett mjukt lädermaterial som är bekvämt för ditt barns små fötter. Den är perfekt för vår och höst.

Ballerina för små flickor i åldern 0 till 24 månader är en bedårande modeaccessoar som garanterat kommer att glädja föräldrar och fylla barn med förundran.

Den här skon är omsorgsfullt designad och tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och optimal komfort för de små barnens känsliga fötter.

Ballerina för flickor med spetsband

Den här lilla flickballerinan kommer att se fantastisk ut med tunna strumpbyxor och en dopklänning i tyll. Den är fäst med ett spetsband, men detta ger den mycket charm.

Ballerinan är utrustad med en mjuk, halkfri sula som ger utmärkt grepp på marken, så att bebisar kan röra sig säkert.

Ovandelen i läder eller tyg är mjuk och flexibel och ger stor rörelsefrihet för växande små fötter.