Moderiktig rosa och vit ballerina för flickor med rosett och blomma
Flickballerina med fluga och blomma
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Flickballerina med fluga och blomma

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna ballerina med fluga och blomma för flickor är den perfekta presenten till din baby! Den är inte bara vacker, den är också mycket funktionell. Flugan och blomman ger skon en touch av elegans. Strassutsmyckningarna gör den ännu mer bedårande.
Matériau Supérieur

Tissu en coton

Saison

Été

Tranche d'âge

0 à 24 mois

Matériau de Semelle Extérieure

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Flickballerina med fluga och blomma

Sammanfattningsvis är ballerinaskon med rosett och blomma för flickor ett mångsidigt, bekvämt och elegant skoval som kommer att tilltala alla små flickor som gillar att se vackra ut och känna sig bekväma.

Ballerina med rosett och blomma för flickor är ett perfekt val för små prinsessor som vill lägga till en touch av femininitet till sin outfit. Den här eleganta och bedårande skon är särskilt utformad för unga flickor som vill känna sig vackra och graciösa.

Lättviktsballerina för flickor

Den här flickans ballerina är också den perfekta skon att bära när ditt barn tar sina första steg. Den är tillverkad i ett lätt bomullsmaterial som gör att din loulou kan röra sig fritt.

Ballerina för flickor med rosett och blommor är ett perfekt val för små flickor som vill se snygga men ändå bekväma ut.

Den här skon är designad med en klassisk ballerina-design, men med en touch av nyckfullhet tack vare flugan och den dekorativa blomman.

Ballerinor för flickor från 0 till 24 månader

Nyfödda barn i åldern 0 till 24 månader är bäst lämpade att bära dessa flickballerinor. Eftersom det här är en mycket elegant sko är den lämplig för bröllop, dop etc.

Flugan är placerad på framsidan av skon, vilket ger en touch av sofistikering till ensemblen.

Blomman är placerad på sidan av skon, vilket ger en touch av färg och lekfullhet till ensemblen.