Converse fillette rose
Converse fillette rose
170,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Converse fillette rose

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa converse-skor är tidlösa och trendiga klädskor för tjejer. De har en tidlös design som ger små flickor en look som aldrig kommer att bli omodern. Ovandelen är tillverkad av högkvalitativ canvas och andas för komfort i vardagen.
Matériau

Coton

Type de fermeture

Lacets

Saison

Printemps, Automne, Hiver, Été

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Converse fillette rose

Gummisulorna är slitstarka och ger utmärkt grepp, medan den 2 cm höga klacken ger en klassisk finish för att hålla fötterna stadiga när din dotter går.

Den rosa färgen ger en touch av sofistikering till skornas övergripande utseende, vilket gör denna sneaker idealisk att bära vart du än går! Så vänta inte längre med att beställa den nu!

Exceptionell hållbarhet

Converses är perfekt för små flickor som vill ha en trendig och bekväm stil. De ikoniska skorna är tillverkade av premiummaterial och robusta komponenter för att erbjuda exceptionell hållbarhet.Dessa snygga sneakers har en mjuk tygstruktur för ökad flexibilitet och andningsförmåga. Innersulan i soft canvas ger en mjuk känsla för foten, medan plösen håller foten stadigt på plats i skon för extra stöd och komfort. Dessutom kompletteras den dynamiska, slående rosa färgen av klassiska vita detaljer, vilket skapar en underbar visuell kontrast till denna mångsidiga sko!

Converse fillette rose

Gud stabilitet

När din lilla fashionista inte vet vad hon ska ha på sig är allt hon behöver göra för att välja dessa trendiga skor! Dessa härliga träningsskor har en mängd färgglada gradientmönster på en vit bakgrund för en touch av vår. Detta par har ventilerande mesh som främjar ventilation och andningsförmåga för fötterna. Dessutom minimerar innersulorna stöten när du går, medan yttersulan greppar nästan alla ytor och gerbra stabilitet för varje steg ditt barn tar. Ta med henne på shoppingrundan med stil! Din lilla flicka kommer att älska dem!