5 flip-flops i olika färger med en blomma på toppen
Tofflor i mjuk bomull med blommönster för babyflickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Tofflor i mjuk bomull med blommönster för babyflickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Våra mjuka flip-flops med blomma i bomull för flickor är lätta och flexibla, vilket ger ditt barn stor rörelsefrihet när hon leker eller utforskar världen omkring sig. Blomman på dessa flip-flops är ett riktigt blickfång. Den ger en charmig, feminin touch till den klassiska designen på babyskor.
Matériau de Semelle Extérieure

Coton

Matériau Supérieur

Coton

Saison

Été

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tofflor i mjuk bomull med blommönster för babyflickor

Oavsett om dina små prinsessor kryper över golvet eller tar sina första trevande steg kommer de att skyddas från oavsiktliga halkningar tack vare den slitstarka sulan.

<Dessutom är de här skorna inte bara praktiska och snygga, de är också extremt lätta att ta på och av. Det här är en flip-flop-modell för sommaren som kan bäras vid alla tillfällen, till ditt barns förtjusning.

Komfort först

Komfort är A och O när det gäller småbarns känsliga fötter, och dessa flip-flops är inget undantag. Deras lätta, ventilerande konstruktion gör att luften kan cirkulera fritt runt foten, vilket förhindrar överdriven svettning eller obehag.

Tillverkade med exceptionell känsla för detaljer och med fokus på kvalitetsråvaror erbjuder de perfekt passform för växande små fötter.

En vacker blomma på toppen

Den viktigaste egenskapen som skiljer dessa underbara flip-flops från mängden är utan tvekan den vackra blomman som pryder varje par. Denna eleganta blomma ger en touch av charm och elegans till varje outfit, oavsett om det är en vårklänning eller en bedårande matchande ensemble.

Den är gjord i ljusa, iögonfallande färger, vilket omedelbart ger en dos lycka till den övergripande looken. Tyget som används är också mjukt och lätt.