Glänsande beige ballerinaskor med liten rosett för flickor
Glänsande ballerinor med rosett för små flickor
215,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Glänsande ballerinor med rosett för små flickor

215,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Glänsande ballerinaskor med rosett för små flickor är perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en familjeutflykt, en fotografering eller evenemang som dop eller bröllop. Tillverkade av högkvalitativa material.
Matériau Supérieur

PU

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

Coutchouc

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Glänsande ballerinor med rosett för små flickor

En av höjdpunkterna med dessa ballerinaskor är deras eleganta design med en liten rosett på framsidan som drar uppmärksamhet till varje rörelse ditt barn gör. Den charmiga detaljen ger också en extra dos gullighet till de söta små tårna! Skorna är lätta att ta på och hålls på plats tack vare sin form som kramar om foten samtidigt som den ger stöd.

Ditt barn kan springa, hoppa och dansa i säkerhet utan att oroa sig för att skorna faller av eller lossnar. Skorna är mjuka och bekväma för ditt barns ömtåliga fötter, metallfinishen skiner i ljuset och ger en gnistrande touch till alla outfits.

Eleganta skor

Babyflickans glittriga ballerinaskor med rosett är den perfekta touchen för att ge en gnistrande kant till alla kläder som din lilla prinsessa bär. Dessa ballerinaskor är tillverkade av högkvalitativt material och är bekväma och slitstarka. De har också en halkfri sula som ger en säker och stabil passform för växande unga fötter.

De här ballerinaskorna passar till alla typer av outfits och kan bäras till eleganta klänningar eller avslappnade jeans så att ditt barn kan se elegant ut oavsett vad.

En förtjusande modell

Den mest slående egenskapen hos dessa ballerinaskor är deras blanka yta, som skapar ett bländande gnistrande när ljuset träffar dem. Den mjuka, glittrande färgen gör att din lilla flicka kommer att se strålande ut på alla sina speciella utflykter. Den rosett som pryder skornas framsida ger dem en vacker touch, vilket gör dem perfekta för de tillfällen då du vill klä din lilla ängel i fin stil.

Giv din lilla prinsessa bästa möjliga modestart med de mycket vackra och ljusa ballerinaskorna med rosett som designats speciellt för henne – lite glamour i hennes garderob!