Snödrottning sminklåda för flickor, komplett, blå och rosa färger.
Frost Sminklåda för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Frost Sminklåda för flickor

1363,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Snödrottningens sminklåda för flickor ser ut som en resväska med infällbart handtag och hjul. Men den kan också förvandlas till ett fint sminkbord där din lilla flicka kan fixa håret eller sminka sig. Den har också en inbyggd spegel så att ditt barn enkelt kan sminka sig var hon än är.
Âge

2 à 13 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Sminklåda för flickor

Den mönstrade kosmetikboxen Snow Queen för flickor är ett måste för alla spirande små prinsessor. Denna kosmetikask är inspirerad av den berömda animerade Disney-filmen och har en förtrollande design med ikoniska karaktärer som Elsa, Anna och Olaf.

Den här kosmetikalådan är dessutom utrustad med en inbyggd spegel som ger unga flickor möjlighet att sminka sig och styla håret var de än befinner sig.

Frisör för flickor

Den här flickans sminkbord är en möbel som är både glamorös och praktisk. Det har ett snödrottningmotiv med Elsa- och Anna-figurer som tilltalar små flickor.

Sminklådan Snow Queen för flickor är en vacker och praktisk produkt som kommer att glädja alla små flickor som är fans av den berömda prinsessan Elsa.

Sminklådan har en snygg och färgglad design med bilder av Snödrottningen tryckta på locket.

Snödrottning sminklåda för flickor, komplett, blå och rosa färger.
Snödrottning sminklåda för flickor, komplett, blå och rosa färger.

Frisörbord med smycken och accessoarer

Den här flickfrisören kommer med en hårtork, hårborste, läppstift, parfymburk och spegel. Det finns också andra smycken som halsband, ringar och armband.

Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och stöttålighet.

Sminkboxen är utrustad med flera förvaringsfack så att din lilla prinsessa kan förvara alla sina skönhetsprodukter säkert.