Komplett kosmetikask för Snow Queen för flickor
Frost Kosmetikask för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Frost Kosmetikask för flickor

624,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi presenterar vår Snödrottningens kosmetikask för flickor. Den innehåller små juveler och andra accessoarer som kommer att roa din dotter. Den innehåller en hårtork, en hårborste, ringar, läppstift, armband, ett pärlhalsband och en parfymburk.
Âge

2 à 14 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Kosmetikask för flickor

Den mönstrade kosmetikboxen Snow Queen för flickor är ett måste för alla spirande små prinsessor. Denna kosmetikask är inspirerad av den berömda animerade Disney-filmen och har en förtrollande design med ikoniska karaktärer som Elsa, Anna och Olaf.

Den här kosmetikalådan är dessutom utrustad med en inbyggd spegel som ger unga flickor möjlighet att sminka sig och styla håret var de än befinner sig.

Låda med Elsa och Anna

Om din dotter älskar Disneyfilmen Frost, då kommer denna kosmetikbox att göra henne väldigt glad! Den är designad med huvudpersonerna från filmen: systrarna Elsa och Anna.

Kosmetikbox med Snödrottning-motiv för flickor är en helt bedårande och praktisk skönhetstillbehör för alla små flickor som älskar Elsa, Anna och Olaf. Denna kosmetikask är designad med ett högkvalitativt tryck av den berömda Disney-animerade filmen Snödrottningen, vilket gör den till ett perfekt val för alla små prinsessor som älskar ljusa färger och roliga mönster./p>

Tillverkad av högkvalitativa material är denna kosmetikask robust och hållbar, vilket gör den idealisk för daglig användning.

Komplett kosmetikask för Snow Queen för flickor
Komplett kosmetikask för Snow Queen för flickor

Kosmetisk låda med spegel

Den här kosmetikboxen för flickor har en spegel som låter ditt barn arrangera sin look eller frisyr. Det är en bra presentidé till din lilla prinsessa.

Den är också lätt och enkel att bära, så att små flickor kan ta den med sig vart de än går. Med sina kompakta mått kan den enkelt förvaras i en handväska eller ryggsäck. Den snödrottningsmönstrade kosmetikboxen för flickor har ett stort och rymligt huvudfack som rymmer alla viktiga skönhetsprodukter som läppstift, mascara, nagellack, sminkborstar och mycket mer.