Sminkbord med spegel och tillbehör i rött och rosa och en liten flicka som står med sminkbordet förpackat i en väska
3-i-1 konvertibelt sminkbord för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

3-i-1 konvertibelt sminkbord för flickor

886,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det är den perfekta presenten till små flickor som gillar att klä ut sig! Det konvertibla 3-i-1-balettbordet förvandlas enkelt till ett toalettbord, sminkstation eller smyckeskrin, vilket gör det till den ultimata accessoaren för rullspel. Med gott om förvaringsutrymme för alla dina accessoarer.
Taille coiffeuse

25 x 25 x 10 cm

Matériau

Plastique ABS

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

3-i-1 konvertibelt sminkbord för flickor

Designat speciellt för små flickor, kombinerar detta toalettbord tre viktiga funktioner: ett toalettbord, ett sminkbord och ett aktivitetsbord.

Den första funktionen hos detta sminkbord är dess förmåga att förvandlas till ett komplett skönhetsutrymme. Ditt barn kommer att kunna sitta framför den inbyggda spegeln och styla sitt hår som en riktig prinsessa.

Hon kommer att älska att se vacker ut!

3-i-1 konvertibelt sminkbord är det perfekta sättet att hålla din lilla flicka i form. Med tre olika lägen – ett toalettbord, toalettbord och sminkbord – kan hon alltid vara redo för vad som än händer under dagen.

Tack vare sin smarta design kan bordet enkelt omvandlas från ett läge till ett annat, så att hon alltid kan vara säker på att hon har rätt verktyg för jobbet. Oavsett om hon gör sig redo för en stor fest eller bara vill vara fin i skolan, är 3-i-1 konvertibelt sminkbord den perfekta lösningen.

Sminkbord med spegel och tillbehör i rött och rosa och en liten flicka som står med sminkbordet förpackat i en väska

Gör henne glad!

Har du en liten flicka som älskar att klä ut sig? I så fall kommer hon att älska detta 3-i-1 konvertibla sminkbord för flickor! Det är den perfekta platsen för henne att göra sig fin och redo, och med 3 olika lägen kommer hon garanterat att ha roligt i timmar.

Din lilla flicka kommer att älska att leka låtsas med denna flerfunktionsfrisör. Det är det perfekta sättet att uppmuntra fantasifull lek och språkkunskaper.