Snow Queen skönhetstillbehör för flickor komplett i ask
Frost Skönhetstillbehör för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Frost Skönhetstillbehör för flickor

568,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta skönhetsset för flickor är perfekt för barn som är intresserade av smink och styling! Detta kit innehåller en hårtork, läppstift, ett halsband, ringar, armband och en flaska parfym. Dessutom har det ett Snödrottning-motiv med figurerna Elsa och Anna.
Âge

2 à 14 ans

Matériau

ABS

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Skönhetstillbehör för flickor

Detta kit innehåller allt hon behöver för att förvandlas till en riktig Snödrottning. Först och främst innehåller kitet en vacker sminkväska med isslott, dekorerad med ikoniska karaktärer från filmen.

Ögonskuggor i ljusa, skimrande färger, läppstift i mjuka, glansiga nyanser, rouge för att ge en touch av naturlig färg på kinderna och till och med glitter för att ge hennes look en touch av magi.

Sminkbord med spegel

Den här fantastiska frisören kommer att få varje flicka att känna sig som en riktig prinsessa. Hon kommer att kunna tillbringa timmar framför spegeln medan hon tar hand om sin skönhet.

Snödrottningens skönhetsset för flickor är ett komplett set med skönhetsprodukter för små flickor som älskar Elsa och Anna, hjältinnorna i den berömda animerade Disney-filmen. Detta kit är perfekt för barn som älskar att sminka sig och sätta håret som sina favoritkaraktärer.

Snow Queen skönhetstillbehör för flickor komplett i ask
Snow Queen skönhetstillbehör för flickor komplett i ask

Kosmetikkit för flickor

Väskan har ett robust handtag och lås. Så din dotter kommer att kunna bära med sig detta kosmetikset överallt.

Kitet innehåller ett brett utbud av skönhetstillbehör, såsom hårspännen, hårband, hårklämmor, hårborstar, kammar, speglar, nagellack, läppstift, ögonskugga, borstar, tillfälliga tatueringar och mycket mer.

Allt din lilla prinsessa behöver för att förvandlas till en riktig snödrottning! Tillbehören är tillverkade av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och säkerhet.