Minnie sminkväska för flickor, komplett med halsband och läppstift.
Prinsessmakeupfodral för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Prinsessmakeupfodral för flickor

568,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

För din lilla flicka som drömmer om att vara prinsessa har vi detta kompletta sminkfodral med massor av tillbehör för att göra sig vacker och ta hand om sitt hår och ansikte. Allt finns här: hårtork, kam, läppstift, hårelastik, etc. Det praktiska bärhandtaget gör att du kan ta med dig sminkväskan överallt.
Contenu

17 éléments+ la mallette

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessmakeupfodral för flickor

Sminkfodralet Princesse för flickor är ett komplett set som gör det möjligt för din lilla prinsessa att fördjupa sig i sminkets underbara värld. Detta sminkfodral är speciellt utformat för små flickor som drömmer om att bli prinsessor och vill ha kul när de sminkar sig precis som sin mamma.

Sminkväskan består av en mängd olika produkter som är anpassade till barns känsliga hud. Den innehåller ett brett sortiment av ögonskuggor i ljusa, skimrande färger samt rouger och läppstift i mjuka, subtila nyanser.

Alltid redo att vara vacker

Din lilla flicka imiterar dig i badrummet, hon vill bete sig som en prinsessa och kunna fixa håret och göra sig i ordning precis som hon vill. Detta makeupfodral kommer att komma väl till pass.

Sminkfodralet Princess för flickor är ett viktigt tillbehör för alla små flickor som älskar att sminka sig och leka prinsessa.

Fodralet är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det hållbart och stöttåligt.

Minnie sminkväska för flickor, komplett med halsband och läppstift.

Rosa fodral för prinsessor

Den här sminkväskan som innehåller allt du behöver, kommer att bli en vacker present till din dotter inför de kommande högtiderna.

Den har flera fack för att förvara alla sminkprodukter, såsom läppstift, ögonskuggor, nagellack, borstar, pennor och mycket mer.

Väskan har också en stor inbyggd spegel som gör det enkelt för små flickor att sminka sig och se sig själva från alla vinklar.