Frisörbord för liten blå flicka med spegel i mitten och två små flikar med inre spegel, till höger samma frisörbord med de två små flikarna nedfällda och nedan till höger en förteckning över tillbehör som medföljer (läppstift, halsband, örhängen, hårtork...)
Frisörbord för flickor med sminkspegel
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Frisörbord för flickor med sminkspegel

1329,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Sminkbordet är det perfekta sättet för din lilla flicka att se ut som bäst. Din lilla flicka kommer att kunna sminka sig och se vacker ut i timmar! Och med gott om förvaringsutrymme för alla hennes accessoarer behöver hon aldrig ochra var hon ska lägga dem.
Färg

Blå

Dimensions

72 x 47 x 30 cm

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frisörbord för flickor med sminkspegel

Sminkbord med spegel är en perfekt produkt för spirande små prinsessor som älskar att göra sig i ordning och känna sig vackra.

Detta sminkbord i miniatyr är särskilt utformat för barn, med mått som passar deras storlek och en charmig estetik som kommer att väcka deras fantasi.

Att vara den vackraste!

Sätt din lilla flickas dröm i uppfyllelse med detta underbara sminkbord med sminkspegel. Den underbara blå färgen får henne att känna sig som en prinsessa och hon kommer att älska att titta sig i spegeln.

De lilla flikarna öppnas och stängs så att hon kan titta på sig själv från alla vinklar och vara så söt hon kan vara!

Som en riktig prinsessa!

Den lilla flickans blå sminkbord med spegel har små flikar som kan öppnas och stängas och flera tillbehör.

Din lilla flicka kommer att älska detta sminkbord! Den blå färgen är perfekt för hennes rum, och spegeln är perfekt för att hjälpa henne med sminket.