Komplett sminkset för prinsessor i moderiktigt rosa och vitt
Komplett sminkset för prinsessor och flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Komplett sminkset för prinsessor och flickor

1022,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vilken fin present till din dotter som drömmer om att bli prinsessa. Detta är ett komplett sminkset för flickor, med fack för varje typ av produkt. Alla produkter är utformade med barn i åtanke. Hela setet är lätt att transportera i en vacker låda med handtag.
Pièces

30 pièces + 1 Paquet

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Komplett sminkset för prinsessor och flickor

Det kompletta sminksetet Princess för flickor är den perfekta gåvan till alla blivande små prinsessor. Detta vackert designade set innehåller allt en ung flicka behöver för att förvandlas till en riktig prinsessa.

Setet innehåller också professionella sminkborstar och applikatorer så att unga flickor kan skapa sin personliga prinsesslook.

Prinsessuppsättning

Den här kompletta sminklådan för små flickor och framtida prinsessor är fantastisk, den är alltid redo att användas och det finns absolut allt, för naglar och ansikte, med en spegel också. Din dotter kommer att kunna göra sig redo på egen hand i avskildhet i sitt sovrum.

Det här setet innehåller allt en liten prinsessa behöver för att sminka sig som ett proffs. Färgerna är ljusa och skimrande, med mjuka pastellfärger som passar alla smaker.

18453-9892ef.jpeg
Komplett sminkset för prinsessor i moderiktigt rosa och vitt

Perfekt sminkset för flickor

Kosmetiken i detta sminkset är tillverkad av högkvalitativa ingredienser.De är mjuka, bekväma och skadar inte huden.

De är ogenomträngliga och motståndskraftiga mot svett, vatten, fläckar och svett, vilket gör att din dotter får en perfekt look hela dagen.

Sminkprodukterna är tillverkade av högkvalitativa ingredienser som är säkra för barns känsliga hud. De är också lätta att applicera och ta bort, så att barnen kan ha roligt på ett säkert sätt.