Elsa och Anna kosmetikask för flickor, blå och rosa.
Elsa och Anna Frost kosmetikask för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elsa och Anna Frost kosmetikask för flickor

568,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om din lilla flicka älskar att piffa upp sig med söta accessoarer är denna Elsa och Anna kosmetikask för flickor en produkt som hon kanske kommer att älska. Dessutom är den dekorerad med karaktärerna Elsa och Anna från Disneyfilmen Snödrottningen. Den är praktisk, elegant och hållbar, och kommer att glädja alla små flickor som vill ta hand om sig själva samtidigt som de har roligt.
Âge

2 à 14 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa och Anna Frost kosmetikask för flickor

Den mönstrade kosmetikboxen Snow Queen för flickor är ett måste för alla spirande små prinsessor. Denna kosmetikask är inspirerad av den berömda animerade Disney-filmen och har en förtrollande design med ikoniska karaktärer som Elsa, Anna och Olaf.

Den här kosmetikalådan är dessutom utrustad med en inbyggd spegel som ger unga flickor möjlighet att sminka sig och styla håret var de än befinner sig.

Kosmetisk låda med tillbehör

Den här kosmetiklådan innehåller en hårborste, läppstift, en hårtork och en hjärtformad spegel. Det finns även ringar och armband för din dotter att bära.

Elsa och Anna kosmetikask för flickor är en helt bedårande produkt som kommer att glädja alla små flickor som är fans av Snödrottningen. Denna kosmetikask är noggrant utformad för att erbjuda en unik upplevelse för varje barn som använder den.

Kosmetikask med handtag

Den här kosmetikboxen är formad som en liten resväska med bärhandtag och hjul. Din dotter kommer att kunna bära med sig den överallt!

Kosmetikboxen är tillverkad av högkvalitativa material, vilket ger den lång hållbarhet och ökad motståndskraft mot stötar och repor. Den har också en elegant och raffinerad design med färgglada motiv som representerar de ikoniska karaktärerna Elsa och Anna.

Kosmetikboxen innehåller flera rymliga fack för förvaring av ditt barns alla skönhetsprodukter.