Komplett sminkbordsset för flickor, rött, blått och vitt
Förklädningsbord för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Förklädningsbord för flickor

568,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta sminkbordsset för flickor är perfekt för kreativa barn som är intresserade av smink och styling! Det levereras med en mängd olika tillbehör och smycken som kommer att hålla din dotter underhållen i timmar. Skönhetstillbehören som ingår i setet är utformade för att se ut som riktiga skönhetsprodukter, vilket ger en touch av realism till lekupplevelsen.
Âge

2 à 14 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Förklädningsbord för flickor

Flickans sminkbord är ett vackert set som är särskilt utformat för spirande små prinsessor. Det innehåller alla element som behövs för att skapa en förtrollad lekplats och låta barn fördjupa sig i den underbara världen av skönhet och stil.

Detta set består av ett elegant och funktionellt sminkbord med en justerbar spegel som gör att unga flickor kan se sig själva från alla vinklar.

Smyckeskrin och tillbehör

Den här flickans sminkbordsset innehåller läppstift, ringar, en parfymflaska och mycket mer! De små hyllorna kan monteras på sminkbordet för extra förvaringsutrymme för dina smycken.

Sminkbordsset för flickor är en snygg och praktisk produkt som erbjuder en realistisk lekupplevelse för små flickor. Setet innehåller ett sminkbord med en stor spegel, en bekväm stol och matchande skönhetstillbehör som kam, borste, hårspännen, parfymflaskor med mera.

Komplett sminkbordsset för flickor, rött, blått och vitt
Komplett sminkbordsset för flickor, rött, blått och vitt

Bärbart kosmetikfodral

Detta kosmetikfodral för flickor ser ut som en liten handväska som din dotter kan bära på axlarna tack vare axelremmen. Det kan också bäras i handen tack vare det lilla handtaget.

Sminkbordet är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det hållbart och reptåligt. Det är utrustat med en stor glasspegel som gör att barnen kan se sig själva tydligt när de applicerar smink eller fixar håret.

Det är enkelt att använda