Rosa sminkbord för flickor, med alla tillbehör inkluderade på sidan (sminkpalett, borstar, läppstift etc.)
Mini sminkbord för flickor med smink och spegel
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Mini sminkbord för flickor med smink och spegel

738,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är det perfekta tillskottet till alla små flickors sovrum – ett sminkbord i miniformat med spegel! Detta söta rosa sminkbord levereras med en spegel och massor av tillbehör. Det är den perfekta platsen för din lilla flicka att förvara smink och smycken!
Accessoires

54 pièces

Matériau

Plastique

Maquillage

Fabriqué avec une formule écologique, il est plus adapté à l'utilisation de vos enfants.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mini sminkbord för flickor med smink och spegel

Sminkbord med spegel är en perfekt produkt för spirande små prinsessor som älskar att göra sig i ordning och känna sig vackra.

Detta sminkbord i miniatyr är särskilt utformat för barn, med mått som passar deras storlek och en charmig estetik som kommer att väcka deras fantasi.

Alla tjejer drömmer om att vara vackrast!

Letar du efter denperfekta gåvan till den lilla flickan i ditt liv? Då behöver du inte leta längre än till vårt sminkbord i miniformat med spegel! Denna underbara rosa byrå är det perfekta tillskottet till alla små flickors sovrum eller lekrum.

Den har en spegel och små förvaringsenheter som öppnas och stängs, vilket ger timmar av skoj för din lilla flicka. Dessutom medföljer flera tillbehör, bland annat en hårborste, läppstift och sminkpaletter. Möjligheterna är oändliga med detta sminkbord!

Ännu snyggare!

Vill du att din lilla flicka ska känna sig som en prinsessa varje dag? Ge henne då i present detta underbara mini sminkbord med smink och spegel! Det är det perfekta sättet att låta henne uttrycka sin kreativitet och ha roligt när hon klär upp sig.

Flickans sminkbord är rosa och levereras med en spegel, sminkförvaring och flera tillbehör. Hon kommer att älska att kunna sminka sig och fixa håret precis som mamma! Det kommer säkert att bli ett värdefullt föremål i hennes sovrum som hon kommer att uppskatta i många år framöver.