Snödrottning-sminkset i 39 delar för flickor. Bra kvalitet och mycket moderiktigt
Frost Sminkset i 39 delar för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Frost Sminkset i 39 delar för flickor

909,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi erbjuder dig detta 39-delars Snow Queen sminkset för flickor. Det är ett sminkbord med spegel och ögonskuggspaletter. Det är dekorerat med figurerna i Disney Frozen: Elsa, Anna, Olaf, Sven, Christopher och Prins Han.
Recommande l'âge

4 à 12 ans

Quantité

39 pièces

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Sminkset i 39 delar för flickor

Lådan har också en inbyggd spegel för enkel applicering av smink.

Den här sminklådan är perfekt för små flickor som gillar att leka med smink och är fans av Snödrottningen. Hon kommer att kunna göra sig fin för att gå på de första festerna.

Sminkbox med nagellack

Den här makeupväskan innehåller flaskor med lack i olika ljusa, glänsande färger. Lacket är mycket lätt att ta bort och kräver ingen nagellacksborttagare.

Sminklådan med Snödrottningmotiv i 39 delar för flickor är ett komplett set som gör att din lilla prinsessa kan förvandlas till en riktig Snödrottning.

Sminkpaketet består av 39 delar, alla prydda med det berömda Snödrottningmotivet. Setet innehåller en mängd olika sminkprodukter som ögonskuggor, läppstift, gloss, rouge, nagellack och mycket mer.

11955-130e2c.jpeg

LED-sminkbord för flickor

Designen på denna hårfrisör är verkligen iögonfallande med sina färgglada hjärtformade kristaller. Den har en LED-lampa som hjälper till att fånga din dotters uppmärksamhet.

Alla produkter är av hög kvalitet och har noggrant valts ut för att ge ditt barn en rolig och njutbar sminkupplevelse. Lådans design är helt enkelt vacker. De blå och vita färgerna påminner om Snödrottningens isiga värld och mönstren representerar de ikoniska karaktärerna från filmen, som Elsa, Anna och Olaf.