Frisörset i 17 delar för flickor i rosa fodral.
Frisörset i 17 delar för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Frisörset i 17 delar för flickor

397,00 kr

Endast 18 kvar i lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta frisörset i 17 delar för flickor innehåller minifrisörverktyg som ditt barn kommer att älska. Setet innehåller 17 delar, inklusive speglar, hårborstar, kammar, hårtorkar, parfymflaskor, plattänger och mycket mer. Det är tillverkat av högkvalitativa material och är hållbart och effektivt för att skapa en mängd roliga och snygga frisyrer.
âge recommandé

4 à 12 ans

Matériau

Plastique

Contenu

17 pièces

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frisörset i 17 delar för flickor

Det 17-delars hårstylingssetet för flickor är ett komplett set som gör det möjligt för ditt barn att skapa vackra, originella frisyrer. Detta set innehåller en mängd viktiga tillbehör för att skapa alla typer av frisyrer, oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara för skojs skull med vänner.

Setet innehåller ett brett utbud av frisörredskap som hårspännen, hårnålar, resårer, kammar, borstar och mycket mer.

Hårtillbehör för flickor

De här flickhårstillbehören är så söta att din loulou kommer att bli stolt och glad över att leka med dem. De är en perfekt present till födelsedagar.

Tjejset med frisörredskap i 17 delar är ett komplett set med stylingverktyg för unga tjejer som gillar att ta hand om sitt utseende.

Den här uppsättningen innehåller en mängd viktiga tillbehör för att skapa roliga och snygga frisyrer, till exempel hårspännen, resårer, hårspännen, kammar, borstar och mycket mer.

Leksakslåda för flickor

Den flickans leksakslåda är lätt att hantera och är tillräckligt liten för att ditt barn enkelt ska kunna bära runt den. Redskapen har perfekt storlek för små händer.

Varje del i detta set är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig och effektiv användning.

Hårklämmorna är robusta och håller hårstråna på plats utan att glida, medan resårbanden är mjuka och flexibla för att undvika att bräckligt hår bryts.