Kompletta miniköksredskap i rostfritt stål för flickor
Miniköksredskap i rostfritt stål för flickor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Miniköksredskap i rostfritt stål för flickor

340,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi är glada att kunna presentera dessa miniköksredskap i rostfritt stål för flickor. Denna dinettuppsättning i rostfritt stål för flickor består av 12 delar. Det innehåller en stekspade, stekpanna, gaffel, kastrull och andra köksredskap. Dessa miniköksredskap är perfekta för små kockar som vill lära sig grunderna i matlagning.
Recommande l'âge

4 à 12 ans

Quantité

12 pièces

Matériau

Imitation acier inoxydable

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Miniköksredskap i rostfritt stål för flickor

Rostfritt stål miniköksredskap för flickor är en uppsättning köksredskap som är särskilt utformade för blivande unga kockar. Dessa verktyg är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och är hållbara, korrosionsbeständiga och lätta att rengöra, vilket gör dem till ett perfekt val för små händer.

Setet innehåller ett sortiment av viktiga verktyg som sked, gaffel, kniv, stekspade och slev, alla i förminskad storlek för att passa barnhänder perfekt.

Miniköksredskap för barn

Det här ärinnovativa köksredskap som din dotter kan använda för att lära sig att bli mer involverad i köket! Detta är en underhållande leksak för barn i alla åldrar.

Flickornas miniköksredskap i rostfritt stål är en praktisk och funktionell uppsättning köksredskap som är särskilt utformade för unga flickor som älskar att laga mat.

Tillverkade av högkvalitativt material, dessa verktyg är hållbara, korrosionsbeständiga och lätta att rengöra.

Kompletta miniköksredskap i rostfritt stål för flickor

Leksaker i rostfritt stål

Eftersom dessa leksaker är tillverkade av rostfritt stål är de starka, rostar inte och håller länge. De finns i små storlekar, vilket är perfekt för barn.

Setet innehåller en stekspade, sked, gaffel, tång och visp, alla små i storlek för att passa barnhänder.

Varje verktyg har ett ergonomiskt handtag som ger ett bekvämt och säkert grepp, så att barn enkelt kan hantera mat utan risk för skador.