Tre tårtformade leksaker för flickor i brunt, blått och rosa.
Tårtleksak för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tårtleksak för flickor

265,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter ett unikt sätt att fånga ditt barns uppmärksamhet på hennes nästa födelsedag? Varför inte ge henne denna tårtleksak för flickor? Den består av 37 delar och är perfekt för att hålla din dotter fullt underhållen.
Rekommenderar ålder

4 till 12 år

Material

Plast

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tårtleksak för flickor

Dockan kan användas för att klä upp sig, med matchande kläder och accessoarer, eller som rollspelsleksak för att simulera födelsedagsfester och firande. Leksaken har också många anpassningsmöjligheter, med utbytbara dekorationer, ljus att tända och tillbehör att lägga till.

Tårta med dekorationer

Det finns flera dekorationer på den här kakan för att göra den mer intressant. Den har ljus, frukt och andra ornament som alla finns i flera olika färger.

Den tårtformade leksaken för flickor är en rolig och lekfull accessoar som kommer att glädja små flickor. Leksaken är utformad som en tårta med flera lager grädde och färgad glasyr, vilket ger den ett mycket realistiskt och aptitretande utseende.

Plastleksaker

Kakleksaken Födelsedag samt dekorationerna är tillverkade av plastmaterial. De är starka, lätta och giftfria för barn.

Leksaken är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar att den är hållbar och motståndskraftig mot stötar och repor. Den är också lätt att rengöra och underhålla, så att den håller sig i perfekt skick under lång tid. Den tårtformade leksaken för flickor är utrustad med flera interaktiva funktioner som stimulerar barns fantasi och kreativitet.