Köksleksak i 11 delar för flickor, komplett i svart och rött.
Köksleksaker i 11 delar för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Köksleksaker i 11 delar för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det 11-delade köksleksetet för flickor är ett fascinerande imitationsspel, perfekt utformat för att stimulera små flickors fantasi och kreativitet. Kökssetet innehåller allt som din lilla prinsessa behöver för att laga goda måltider och servera låtsasgäster.
Matière

Plastique

Tranche d'âge

2-4 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Köksleksaker i 11 delar för flickor

Setet innehåller olika köksredskap som durkslag, stekspade, träsked, visp, non-stick panna och mycket mer. Denna leksak är perfekt för barn från tre år och uppåt. Den erbjuder timmar av interaktion mellan vänner eller familjemedlemmar som är intresserade av att tillbringa tid tillsammans kring ett pedagogiskt spel.

En uppsättning med 11 delar

Detta kompletta set i 11 delar innehåller alla verktyg och tillbehör som en spirande liten kock kan önska sig. Den färgglada, lekfulla designen bjuder in barnen till kökets fantasifulla värld och skapar en säker miljö där de kan lära sig och ha roligt på samma gång. De små grytorna, pannorna och stekpannorna, tillsammans med matchande redskap, uppmuntrar unga kockar att utforska sin kulinariska kreativitet samtidigt som de utvecklar sina manuella färdigheter.

En rolig leksak

Det här spelet är ett utmärkt sätt att stärka familjebanden. Små flickor kan laga mat tillsammans med sina mammor, pappor eller mor- och farföräldrar för att tillsammans skapa en aptitretande gourmetmeny. Det är ett utmärkt sätt att utveckla sin nyfikenhet och fantasi, samtidigt som man har jättekul tillsammans som familj!