13-delars köksset för flickor, flera färger
13-delars köksuppsättningar för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

13-delars köksuppsättningar för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Har du svårt att hitta den perfekta leksaken att ge din dotter i födelsedagspresent? I så fall har vi ett bra förslag till dig: dessa 13-delars köksdinetter för flickor! Det är det perfekta leksetet för att ditt barn ska kunna se ut om hon dricker och delar te med sina dockor.
Recommande l'âge

4 à 6 ans

Matériau

Plastique

Quantité

13 pièces

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

13-delars köksuppsättningar för flickor

Girl’s köksdinetter i 13 delar är den perfekta gåvan till spirande små kockar. Det kompletta setet innehåller allt ditt barn behöver för att skapa fantasimåltider och ha roligt i timmar. Varje set innehåller en mängd realistiska tillbehör, inklusive kastruller, stekpannor, köksredskap, tallrikar, koppar och bestick.

Alla delar är tillverkade av högkvalitativ, hållbar plast, vilket garanterar lång livslängd och säker användning.

Teservis i 13 delar

Dessa dinetter innehåller 13 delar, inklusive en tekanna, 4 fat, 4 teskedar och 4 glas. De är tillverkade av hållbara, giftfria plastmaterial.

Köksdinetter i 13 delar för flickor är ett komplett och bedårande set för små flickor som älskar att leka i köket. Setet innehåller allt som en liten kock kan behöva för att förbereda en utsökt måltid för sina vänner och familj.

Flerfärgade värmeljus

Dessa dinetter är små i storlek och lätta i vikt så att ditt barn enkelt kan leka med dem. De är färgade med olika färger för att locka barns uppmärksamhet.

De 13 delarna inkluderar en kastrull, stekpanna, stekspade, sked, gaffel, kniv, två tallrikar, två koppar, två skedar och ett durkslag. Alla delar är tillverkade av säkra och hållbara material som garanterar långvarig användning.

Varje del är designad med ljusa färger och söta mönster, vilket ger setet en touch av charm.