Snödrottningens köksredskap för flickor i blå låda
Frost Köksredskap för flickor
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Frost Köksredskap för flickor

568,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är en rolig leksak som ditt barn kommer att älska: detta set med köksredskap för flickor! De levereras med en låda med snödrottningsmönster, som är perfekt för förvaring och transport. Bilderna av Elsa och Anna på tillbehören kommer att fånga din dotters uppmärksamhet.
Âge

2 à 14 ans

Matériau

ABS

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Köksredskap för flickor

Köksleksaker

Hans leksaker består av en kastrull, knivar, skedar, glas och fat, gafflar. Det finns också en köksredskapshållare och matleksaker i plast.

Snödrottningens köksredskap för flickor är ett komplett set med kökstillbehör som kommer att tilltala alla små flickor som är fans av den berömda animerade Disney-filmen.

Detta set innehåller en mängd viktiga köksredskap, såsom en stekspade, träsked, spaghettitång, slev och mycket mer, alla prydda med Snödrottning-inspirerade mönster. Varje redskap är tillverkat av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft mot daglig användning.

Snödrottningens köksredskap för flickor i blå låda
Snödrottningens köksredskap för flickor i blå låda

Fodral med hyllor

Du kan hänga de små hyllorna på sidorna av lådan. De ger mer utrymme för små kökstillbehör.

Handtagen är ergonomiska och lätta att greppa, så att små händer kan hålla i dem på ett bekvämt sätt. Dessutom ger de färgglada och roliga snödrottningsmotiven på varje köksredskap en touch av nyckfullhet i köket.

Den här uppsättningen köksredskap är perfekt för små händer

Den här uppsättningen köksredskap är perfekt för att uppmuntra barn att delta i matlagningen och utveckla sin kulinariska kreativitet. Det kan också användas för att organisera roliga matlagningsaktiviteter med vänner eller familj.