Dinettmöbler och köksredskap för flickor
Dinettmöbler och köksredskap för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Dinettmöbler och köksredskap för flickor

340,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du har en liten flicka kommer hon att älska det här setet med köksredskap! Det är en bedårande presentidé till alla flickor som älskar att laga mat med sin mamma eller pappa. Denna dinett för flickor levereras med ett skåp som innehåller en dubbel gasolbricka, ugn, diskho, hylla, avlopp och andra kökstillbehör.
Färg

Rose

Recommande L'âge

4 à 12 ans

Matière

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dinettmöbler och köksredskap för flickor

Dinett, möbler och köksredskap för flickor är ett komplett set som gör att ditt barn kan fördjupa sig i kökets underbara värld. Denna produkt innehåller ett varierat utbud av möbler och köksredskap som är speciellt utformade för små flickor. Först och främst är möblerna i denna dinett tillverkade med omsorg och uppmärksamhet på detaljer.

De är tillverkade av högkvalitativt trä, vilket garanterar hållbarhet och stöttålighet. De ljusa, attraktiva färgerna som används för att avsluta möblerna ger en glad touch till uppsättningen. Setet innehåller ett rymligt köksbord med matchande stolar.

Köksredskapsset

Den här köksredskapssatsen innehåller: slev, stekspade, tång, kniv, 4 koppar, stekpanna, lock, bricka, glas, etc. De är alla tillverkade av slitstark plast.

Dinetten är ett populärt imitationsspel för små flickor. Med det här dinettsetet kan ditt barn leka husets härskarinna och ordna underbara måltider för sina dockor eller vänner.

Den här uppsättningen innehåller en uppsättning köksmöbler i miniatyr och köksredskap.

Dinett med matleksaker

Den här dinneretten innehåller också matleksaker som pizza, tårta, kött, mjölkburkar, glassburkar etc. Din dotter kommer att kunna njuta fullt ut av matlagningen.

Köksmöblerna är tillverkade av högkvalitativt trä och är utformade för att tåla repetitiv lek av barn. De inkluderar bord, stolar, diskho, spis, ugn och kylskåp. De ljusa färgerna och de omsorgsfulla detaljerna ger setet en touch av realism.