Tjejpizzaset med flera ingredienser
Pizza för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Pizza för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta attraktiva pizzaset för flickor är en utmärkt presentidé till ditt barns födelsedag. Tack vare denna leksak kommer ditt barn att kunna leka att hon är en liten kock. Dessutom är den perfekt för små flickor som älskar matlagning.
Färg

Gul

Matériau

Plastique

Tranche d'âge

Plus de 3 ans

Quantité

6 pièces

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pizza för flickor

Girl’s pizza set är ett kreativtoch roligt rollspel som låter små flickor bli riktiga pizzabagare. Det här kompletta setet innehåller allt de behöver för att skapa och servera läckra hemlagade pizzor.Setet innehåller en hållbar pizzapanna i plast, med en roterande bricka för enkel tillagning.

Pizzaformad leksak

Den här leksaken i form av en pizza kommer garanterat att glädja din loulou! Den är tillverkad av högkvalitativt plastmaterial och har en unik design som kommer att roa ditt barn.

Pizzasetet för flickor är en rolig och pedagogisk leksak som låter barn utveckla sin kulinariska kreativitet samtidigt som de har roligt. Setet innehåller alla ingredienser som behövs för att skapa en utsökt pizza, inklusive pizzadeg, tomatsås, ost, grönsaker och kött.

Interaktiv leksak

Den här interaktiva leksaken kan hjälpa till att utveckla barns koordinationsförmåga mellan hand och öga redan från spädbarnsåldern. Den är perfekt för att hålla ditt barn underhållet i timmar.

Barn kan använda sin fantasi för att skapa sin egen unika pizza genom att välja sina favoritingredienser. De kan kavla ut pizzadegen, lägga på tomatsås, ost och topping och sedan grädda sin skapelse i en miniatyrugn.