Leksaksblandare för flicka med låda, röd och vit
Blandare för flickleksaker
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Blandare för flickleksaker

284,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi är glada att kunna presentera vår leksaksblender för flickor. Det är en leksak som kommer att hålla ditt barn upphetsat och underhållet i timmar. Det är också ett perfekt tillskott till ditt barns samling av köksspel! Mixern är enkel att använda och passar barn i alla åldrar.
Färg

Röd

Recommande L'âge

4 à 12 ans

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Blandare för flickleksaker

Leksaksblendern för flickor är en rolig och pedagogisk produkt som gör att små flickor kan utveckla sin kreativitet och fantasi samtidigt som de har roligt. Denna miniatyrmixer återger troget funktionerna hos en riktig mixer, vilket ger en realistisk och uppslukande upplevelse. Leksaksblendern har en attraktiv och färgglad design och är särskilt utformad för att tilltala små flickor.

De realistiska ljuden från mixern ger lekupplevelsen en touch av äkthet.

Blandare av plast

Den här mixern är tillverkad av färgglatt plastmaterial. Den har ett smidigt ergonomiskt handtag som gör att ditt barn kan hålla den bekvämt.

Leksaksblandaren för flickor är en rolig och pedagogisk produkt som gör att barn kan utveckla sin kulinariska kreativitet samtidigt som de har roligt. Denna mixer är utformad för små flickor som älskar att leka i köket och vill imitera sina föräldrar.

Blandaren är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den säker och hållbar för långvarig användning.

Mixer för flickor

Den här flickmixern är utformad med en realistisk design som får dig att tro att det är riktiga köksapparater! Dessutom startar den på riktigt när du trycker på knappen på utsidan.

Den har en transparent, avtagbar blandningsskål som gör att barnen kan se ingredienserna som blandas medan de leker. Skålen är också lätt att rengöra efter användning.