Komplett Snow Queen-kökset för flickor
Frost Köksset för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Frost Köksset för flickor

1363,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Skulle din dotter vilja få en fantastisk leksak i födelsedagspresent? Vi har den perfekta presenten till henne: detta Snödrottningens köksset för flickor. Det är en leksak som kommer att hålla henne underhållen. Och ännu bättre! Det har också ett Snödrottningmotiv som kommer att fånga hennes uppmärksamhet ännu mer.
Âge

2 à 13 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Köksset för flickor

Snödrottningens köksset för flickor är ett komplett set som gör att din lilla prinsessa kan fördjupa sig i den magiska och förtrollande världen i Arendelle.

Setet innehåller en mängd olika kökstillbehör, alla dekorerade med de ikoniska karaktärerna Elsa, Anna och Olaf. Ditt barn kommer att kunna känna sig som en riktig snödrottning medan hon förbereder läckra godsaker.

Köksset i plast

Detta köksset för flickor innehåller 2 gafflar, 2 gafflar, 2 skedar, kruka, glas, panna, 2 knivar, flaskor, spatel, fett. De är alla tillverkade av hållbar, lättviktig plast.

Snödrottningens köksset för flickor är ett komplett set som gör att din lilla prinsessa kan känna sig som Elsa eller Anna genom att laga läckra rätter i sitt eget kök.

I setet ingår förkläde, ugnshandske, kockmössa och köksredskap som sked, stekspade och visp.

Komplett Snow Queen-kökset för flickor
Komplett Snow Queen-kökset för flickor

Matleksaker

Detta köksset för flickor levereras med en gasolbricka så att ditt barn kan låtsas baka. Det finns också spel i form av livsmedel som ägg, blomkål, morötter etc.

Förklädet är designat i ett mjukt, bekvämt tyg så att ditt barn enkelt kan bära det. Det är dekorerat med motiv från Snödrottningen, inklusive Elsa och Anna, Olaf, Sven och Kristoff.

Ovnvanten matchar också förklädet och skyddar ditt barns händer när det hanterar varm mat.