-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Prinsessdocka i Barbie-stil för flickor

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter en present till din dotters födelsedag? Varför inte ge henne denna Barbie-liknande prinsessdocka för flickor? Det är en fantastisk leksak som kommer att hålla din lilla flicka upptagen i flera timmar i taget hemma!
Matière

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessdocka i Barbie-stil för flickor

Prinsessdockan i Barbie-stil är den perfekta leksaken för alla små flickor som drömmer om att leva ut sin egen prinsesshistoria. Denna underbara docka är ca 30 cm lång och klädd i en vacker klänning med glittrande detaljer som ger en touch av glamour till hennes redan förtrollande stil.

Barbie-docka med flera dräkter

Den här vackra dockan i Barbie-stil är klädd i en fantastisk balklänning, översållad med gnistrande diamanter och med en majestätisk underkjol som blommar runt henne när hon snurrar.

En mängd olika kläder och accessoarer följer med dockan. Så din lilla flicka kan enkelt ändra sin stil och klä sin leksak hur hon vill. På så sätt kommer hon aldrig att tröttna på att leka med den här leksaken!

En stimulerande leksak

Om du letar efter en present till din lilla prinsessa, leta inte längre! Denna prinsessdocka i Barbie-stil för flickor är det perfekta valet. Det är ett utmärkt sätt att utveckla hennes nyfikenhet och låta fantasin flöda fritt, vilket hjälper henne att fördjupa sig i en sagovärld.

Perfekt att leka med hemma, men hon kan också ta med den på helger eller semestrar.