Fairy Barbie-docka för flickor i vit klänning och blå stövlar
Fairy Barbie-docka för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Fairy Barbie-docka för flickor

624,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna Barbie-docka för flickor är den perfekta presenten till alla små flickor. Med sin förtrollande design kommer ditt barn att älska att få den att flyga genom luften. Dessutom är dockan tillräckligt liten för att hon ska kunna hålla i den. Hon kan hitta på fantastiska berättelser och otroliga äventyr för sin Barbiedocka, få henne att flyga genom luften och träffa magiska figurer.
Tranche d'âge

3 ans

Poids

0.5kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Fairy Barbie-docka för flickor

Barbie älvdocka för flickor är en magisk leksak som kommer att förvåna ditt barn med sin sagolika charm och skönhet. Denna docka förkroppsligar själva essensen av elegans och fantasi och förflyttar små flickor till en förtrollad värld där allt är möjligt. Fairy Barbie-dockan är klädd i en skimrande klänning i skimrande färger, som påminner om de fina nyanserna hos blommor i älvträdgårdar.

Dockans klädsel är prydd med glittrande paljetter och fina blommotiv, vilket ger varje rörelse en touch av magi.

Barbiedocka med glittervinge

Den här Barbiedockan har fantastiska, glittrande vingar som enkelt kan sättas på och tas av. Hon bär en vacker elegant klänning och blå högklackat.

Barbie älvdocka för flickor är en vacker och förtrollande leksak som kommer att förvåna din lilla prinsessa. Denna Barbie-docka är klädd i en skimrande älvklänning, utsmyckad med glittrande detaljer och skimrande färger som kommer att fånga ditt barns fantasi.

Med sina genomskinliga vingar och matchande tiara är denna Barbie-docka redo att flyga iväg på magiska äventyr. Barbie-dockan Fairy för flickor är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och stöttålighet.

Fairy Barbie-docka för flickor i vit klänning och blå stövlar
Fairy Barbie-docka för flickor i vit klänning och blå stövlar

Barbiedocka med färgat hår

Håret på denna Barbiedocka är rosa och hon har ett sött pannband på huvudet. Det här är leksaken som alla små flickor som gillar älvor drömmer om att ha!

Den mäter ca 30 cm i höjd, vilket gör den lätt att hantera för ditt barns små händer. Dessutom har den rörliga leder som gör att ditt barn kan placera den som hon vill.

Den här Barbie-dockan är perfekt för att stimulera ditt barns fantasi och kreativitet.