Sportig Barbie-docka för flickor i rosa och svart sportdräkt.
Barbie tjej sportdocka
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Barbie tjej sportdocka

1704,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Ta en titt på denna sportiga Barbie-docka för flickor. Det är den perfekta leksaken för alla små flickor som älskar att leka med dockor. Dessutom är hennes leder rörliga så att din dotter enkelt kan flytta runt henne. Alla dessa tillbehör har noggrant utformats för att ge en realistisk och uppslukande lekupplevelse.
Färg

Rose

Recommande l'âge

7 à 12 ans

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Barbie tjej sportdocka

Dockan Sporty Barbie för flickor är den perfekta följeslagaren för att uppmuntra unga flickor att engagera sig i en aktiv och balanserad livsstil. Denna ikoniska docka förkroppsligar styrka, självförtroende och en tävlingsanda, samtidigt som den belyser vikten av att hålla sig i form och ägna sig åt regelbunden fysisk aktivitet.

Den här sportiga Barbie-dockan är klädd i en outfit som är speciellt utformad för sportaktiviteter. Hon bär tighta leggings som visar upp hennes atletiska figur, samt en åtsittande topp som betonar hennes femininitet.

Barbiedocka med sportdräkt

Den här Barbiedockan är klädd i snygga och moderiktiga sportkläder. Hon bär en crop-top, leggings, en väst med dragkedja och en sko med en rosett baktill.

Flickans sport-Barbiedocka är en leksak som kommer att glädja alla små flickor med en passion för sport.

Dockan är klädd i en färgglad och trendig sportdräkt med matchande sportskor.

5610-9f3861.jpeg
5610-978c91.jpeg

Charmig Barbie-docka

Den här Barbiedockan har en charmig look med sitt långa hår i en hästsvans. Hon bär också accessoarer som en bezel, örhängen och en puma-ring.

Hon är redo att träna och delta i alla typer av sportaktiviteter. Barbie sportdocka för flickor är utrustad med många tillbehör som gör det möjligt för barn att stimulera sin fantasi och skapa roliga berättelser.