Barbie-docka för flickor med brunt hår. Har blommiga shorts och röda stövlar
Barbie-docka för flickor med mörkt hår
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Barbie-docka för flickor med mörkt hår

738,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna Barbie-docka för flickor med brunt hår kommer att bli din dotters favoritleksak! Hon kommer att ha mycket roligt när hon testar olika frisyrer med Barbies långa hår. Dessutom är hennes hår rakt för enkel styling. Dockan har också ett sött, uttrycksfullt ansikte som kommer att förvåna barn och stimulera deras fantasi.
Recommande l'âge

4 à 18 ans

Matériau

ABS

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Barbie-docka för flickor med mörkt hår

Dockan i Barbie-stil för flickor med brunt hår är en måste-ha-leksak som lovar att ge ditt barn timmar av lek och fantasi. Med sitt eleganta utseende och lyxiga bruna hår kommer denna docka att fånga din lilla flickas uppmärksamhet vid första ögonkastet.

Dockan förkroppsligar den tidlösa skönheten och gracen hos en sann modern prinsessa.

Barbie-docka för flickor med chic outfit

Den här flickans docka i Barbie-stil är klädd i en chic och modern blommig jumpsuit med flera ljusa färger. Hon har också på sig ett par supersnygga röda stövlar.

Dockan i Barbie-stil för flickor med brunt hår är en måste-ha leksak för alla små flickor som älskar att leka med dockor.

Dockan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket ger den lång hållbarhet och slagtålighet.

Barbie-docka för flickor med brunt hår. Har blommiga shorts och röda stövlar
Barbie-docka för flickor med brunt hår. Har blommiga shorts och röda stövlar

Snygg docka i Barbie-stil för flickor

För en estetisk touch bär denna flickdocka i Barbie-stil också runda guldörhängen. Ditt barn kommer att älska hennes eleganta look och moderiktiga kläder.

Hon har underbart, långt, silkeslent brunt hår som kan stylas på en mängd olika sätt för att skapa unika, personliga looker. Dockan är klädd i en elegant och glamorös outfit, bestående av en rosa paljettklänning och ett par matchande skor.

Detaljen i klädseln är noggrant bearbetad för att ge en realistisk och raffinerad återgivning. Dockans armar, ben och huvud är ledade, så att barnet enkelt kan manipulera henne och placera henne i olika positioner.