Barbie-docka med kläder i kattmönster för moderiktiga tjejer med ask
Barbie-docka med kattmönster – kläder för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Barbie-docka med kattmönster – kläder för flickor

284,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det är svårt att inte falla för denna supergulliga docka i Barbie-stil! Hon bär en crop-top-linne med bokstavstryck och kattmotiv på framsidan. Det är lätt att ta av tack vare kardborreknäppningen baktill.
Recommande L'âge

4 à 6 ans

Matériau

Plastique

L'emballage comprends

1 poupée + 1 ensemble de vêtements + 1 paire de boucles d'oreilles + 1 paire de chaussures + boîte

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Barbie-docka med kattmönster – kläder för flickor

Dockan uppmuntrar ditt barns fantasi och kreativitet samtidigt som den stimulerar finmotoriken. Dockan är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och stöttålig, vilket garanterar en lång livslängd.

Dockan är också lätt att rengöra och underhålla, så du kan hålla den i perfekt skick i flera år.

Barbie-docka för flickor

Den här flickdockan i Barbie-stil har också en söt kort kjol, höga klackar med fjärilslås och örhängen. Hennes hår är långt och rakt för enkel borstning med en kam.

Dockan i Barbie-stil med kattmönstrade kläder för flickor är en måste-ha leksak för alla små flickor som älskar att leka med dockor.

Den här underbara dockan är ca 30 cm lång och har silkeslent blont hår, glittrande blå ögon och ett strålande leende som garanterat kommer att charma ditt barn. Den verkliga höjdpunkten på denna docka är hennes bedårande outfit med kattmönster.

Barbie-docka med kläder i kattmönster för moderiktiga tjejer med ask

Barbie-liknande plastdocka för flickor

Lederna på denna flickdocka i Barbie-stil är rörliga så att du enkelt kan flytta runt den. Hon är tillverkad av slätt, slitstarkt PVC-plastmaterial.

Hon bär en rosa klänning prydd med ett sött och roligt kattmotiv, samt ett par matchande skor. Klänningen är tillverkad av ett mjukt och bekvämt tyg, perfekt för ditt barns små händer.

Dockan har också rörliga leder i armar, ben och nacke, så att ditt barn kan placera henne som det vill och inta olika poser.