Set med dockor i Barbie-stil för flickor, kompletta med extra tillbehör.
Dockset i Barbie-stil för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Dockset i Barbie-stil för flickor

284,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck detta Barbie-liknande dockpaket för flickor. Det innehåller två Barbie-dockor. Det finns flera ersättningsklänningar och 43 delar. Dessa Barbie-dockor är klädda i modernt mode och har sina egna accessoarer.
Recommande L'âge

25 mois à 12 ans

Matériau

Chiffon

Emballage comprenant

Robe de poupée aléatoire 10 pièces + 8 paires de chaussures aléatoires +2 pièces + 4 lunettes +Aléatoire 2 sacs à main + 4 clous d'oreilles + 2 couronnes + 4 bracelets dorés + 1 miroir + 1 peigne + 5 supports de séchage

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dockset i Barbie-stil för flickor

Dockorna är också ledade, så att barn kan placera dem i olika poser och leka med dem på ett mer realistiskt sätt. Tillbehören som ingår i setet ger en extra touch av realism och interaktion, vilket ger barnen möjlighet att skapa fantasifulla och fängslande berättelser.

Docksetet är perfekt för barn som tycker om att leka med mode- och skönhetsleksaker.

Barbie-dockask med smycken

Den här Barbie-liknande docklådan innehåller flera smycken som: halsband, guldarmband, örhängen, kronor etc. På så sätt kommer dina dockor att se ännu mer attraktiva ut!

Dockset i Barbie-stil för flickor är ett fantastiskt lekset som erbjuder en spännande och kreativ lekupplevelse. Detta set innehåller flera dockor med olika stilar, var och en med sin egen unika personlighet och glamorösa utseende.

Set med dockor i Barbie-stil för flickor, kompletta med extra tillbehör.

Barbie-docklåda med tillbehör

Den här flickans docklåda i Barbie-stil levereras med en rad tillbehör. Den innehåller skor, speglar, hårborste, glasögon, handväskor, kam, galgar och mycket mer!

Dockorna är tillverkade av högkvalitativa material och har snygga, trendiga kläder som perfekt matchar deras personligheter. Dockornas hår är mjukt och silkeslent och kan stylas i olika frisyrer för att skapa ännu mer varierade utseenden.