Elegant docka i Barbie-stil för flickor, klädd i vit T-shirt med kjol i en låda.
Elegant docka i Barbie-stil för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Elegant docka i Barbie-stil för flickor

624,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Älskar din dotter att leka med dockor? I så fall är det här leksaken för henne! Det är en supergullig docka i Barbie-stil för flickor med långt, mjukt, lockigt brunt hår. Din lilla dotter kommer omedelbart att bli förälskad i hennes eleganta utseende.
Recommande l'âge

4 à 18 ans

Matériau

ABS

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elegant docka i Barbie-stil för flickor

Den eleganta Barbie-dockan för flickor är den perfekta följeslagaren för små flickor som älskar att leka moderiktigt och föreställa sig själva på glamorösa äventyr. Denna docka förkroppsligar elegans och sofistikering med sitt eleganta utseende och moderiktiga kläder.

Dockan har en smal, graciös figur och är inspirerad av den berömda Barbie-modellen. Hennes långa, silkeslena och glänsande hår kan stylas på en mängd olika sätt, så att barnen kan skapa unika stilar och låta kreativiteten flöda fritt.

Barbie-docka med skor 6 stycken

Den här Barbie-dockan har också solglasögon, vilket gör henne ännu snyggare. Hon levereras med 6 stycken skor, som alla har olika stilar och färger.

Designad med stor uppmärksamhet på detaljer och tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa extra hållbarhet och styrka. Dockans hår är långt och silkeslent, så att barnen kan styla det som de vill.

Dockan är perfekt för barn från 3 år och uppåt och kan användas för att leka fantasifulla rollspel, för att utveckla barnens kreativitet och fantasi.

Elegant docka i Barbie-stil för flickor, klädd i vit T-shirt med kjol i en låda.
Elegant docka i Barbie-stil för flickor, klädd i vit T-shirt med kjol i en låda.

Barbie-docka i sommaroutfit

Den här Barbiedockan är klädd i en supersnygg och modern sommaroutfit. Hon har på sig en minikjol med hög midja, en regnbågsfärgad crop-top t-shirt och höga klackar.

Hon kan också användas som samlarobjekt eller som dekoration i ett barns sovrum. Sammantaget är den eleganta Barbie-dockan för flickor en tidlös leksak som kommer att tilltala alla små flickor som älskar att leka med dockor.