Snygg Barbie-docka för flicka, i låda med klädbyte
Snygg Barbie-docka för tjejer
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Snygg Barbie-docka för tjejer

909,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi är glada att kunna presentera vår snygga Barbie-docka för flickor. Med sina glittrande ögon, långa mjuka hår och eleganta look är hon omöjlig att motstå! Hon är den perfekta presenten som varje liten flicka drömmer om att få. Hennes smala, vältränade figur framhävs av hennes välsittande kläder, som är tillverkade av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och lång livslängd.
Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Snygg Barbie-docka för tjejer

Den snygga Barbie-dockan för flickor är det perfekta valet för Den här ikoniska dockan förkroppsligar elegans, skönhet och stil, och hon är redo att erövra modevärlden med sin otroligt trendiga garderob.

Den här snygga Barbie-dockan har en smal, elegant figur med fina ansiktsdrag och långt, silkeslent hår som kan stylas på en mängd olika sätt. Hon har också artikulering i armar, ben och nacke, så att hon kan inta många olika poser och delta i alla möjliga fantasifulla äventyr.

Dockor med modeaccessoarer

I lådan finns handväskor, en kamera, aftonklänningar, solglasögon och skor. Denna docka kan därför kläs upp med modekläder och accessoarer.

Den snygga Barbie-dockan för flickor är en måste-ha leksak för alla små flickor som älskar att leka med dockor. Denna ikoniska docka är känd över hela världen för sin unika stil och tidlösa skönhet. E

5229-5b1dc8.jpeg
5229-c55b0b.jpeg

Docka med extra kläder

Med reservkläderna kan din dotter prova olika outfits på sin docka.Hon levereras med en låda som är perfekt för förvaring och transport.

Hon är klädd i en snygg och trendig outfit, med matchande accessoarer som ger en touch av glamour till hennes look. Den eleganta Barbie-dockan för flickor är designad med uppmärksamhet på detaljer, vilket gör den till ett värdefullt samlarobjekt för Barbie-fans.