Barbie sjöjungfrudocka för flerfärgad flicka som bär ett vitt halsband
Barbie sjöjungfrudocka för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Barbie sjöjungfrudocka för flickor

965,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om din dotter älskar Barbie-filmen Dreamtopia kommer hon att älska den här leksaken. Denna Barbie sjöjungfrudocka för flickor kommer att få henne att skrika av förtjusning! Hon har underbart långt hår i regnbågens färger och en mångfärgad stjärt. Med sin bländande skönhet och förtrollande charm är Barbie Sjöjungfrudocka för flickor ett måste för varje liten flicka.
Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Barbie sjöjungfrudocka för flickor

Barbie Sjöjungfrudocka för flickor är en vacker och fängslande leksak som kommer att förvåna små flickor överallt. Med sitt långa, glänsande hår, glittrande ögon och strålande leende förkroppsligar denna docka skönheten och gracen hos en äkta sjöjungfru. Barbiedockan är klädd i en vacker, färgglad sjöjungfrusvans som gnistrar i ljuset och skapar en magisk och förtrollande effekt.

De noggranna detaljerna i hennes klädsel, som de glänsande fjällen och marina motiven, ger en touch av realism till denna sagodocka.

Barbie sjöjungfru

Den här Barbie sjöjungfrun är en leksak som kommer att glädja alla flickor som älskar att leka med dockor. Den är tillverkad av slitstark plast och kommer att följa med ditt barn i många år.

Barbie sjöjungfrudocka för flickor är en fascinerande leksak som kommer att förvåna små flickor i alla åldrar.

Den här underbara dockan är designad med otroliga detaljer, livfulla färger och ett glittrande utseende som gör henne oemotståndlig.

Barbiedocka med tillbehör

Barbiedockan Mermaid bär vackra accessoarer som gör henne ännu mer underbar! Hon är utrustad med en prinsesskrona, pärlarmband och halsband.

Hennes glittrande blå ögon är fodrade med tjocka, långa fransar, vilket ger henne en mjuk, drömmande look. Barbie Sjöjungfrudocka för flickor har en ledad kropp, så att barn kan placera henne i olika poser för att leka och föreställa sig fantastiska berättelser under vattnet.