Barbiedocka med flipper för snygg tjej spelas av en tjej i ett hus
Barbie sjöjungfrudocka för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Barbie sjöjungfrudocka för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Barbie sjöjungfrudocka för flickor är den perfekta leksaken för små flickor som älskar havets värld. Denna magnifika och förtrollande docka mäter 30 cm i höjd och är klädd i en färgglad dräkt som påminner om fiskfjäll. Den är en utmärkt kompromiss mellan skoj och kreativ utveckling.
Matière

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Barbie sjöjungfrudocka för flickor

Med leder i varje kroppsdel erbjuder den här leksaken oändliga möjligheter till lek och skoj. Ditt barn kan föreställa sig alla möjliga undervattensäventyr med den här söta sjöjungfrun: hon kan simma i havet eller leka runt koraller.

En vacker sjöjungfru

<Barbie sjöjungfrudocka för flickor är en vacker leksak som kommer att fånga uppmärksamheten hos alla små flickor som älskar sagor och sjöjungfrurnas magiska värld. Denna förtrollande docka är den perfekta kombinationen av en docka och en älvkaraktär, och erbjuder en unik lekupplevelse för ditt barn.

Med sitt långa blonda hår och sin färgglada dräkt erbjuder denna underbara docka hög kvalitet och hållbarhet för ditt barn att leka med i timmar.

En leksak som flickor älskar

Sjöjungfrudockan Barbie är en av de mest populära leksakerna för unga flickor. Hon är designad för att förkroppsliga den tidlösa skönheten och elegansen hos en magisk varelse, hälften kvinna, hälften fisk.

Med sin majestätiska skönhet och unika funktionalitet kommer denna docka omedelbart att fånga hjärtan och väcka små flickors fantasi så att de kan skapa sina egna underbara berättelser om livet till havs.