disneyprinsessans baddräkt för flickor
Disney-prinsessans baddräkt för flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Disney-prinsessans baddräkt för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Letar du efter en baddräkt till din lilla flicka som älskar de berömda Disneyfilmerna? Som alla små flickor drömmer din förmodligen om att bli prinsessa, så gör henne en tjänst och ge henne hennes favoritprinsessbaddräkt!
Matériau

Polyester

Saison

Été

Sexe

Fille

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Disney-prinsessans baddräkt för flickor

Med våra Disney prinsessbadkläder kan du välja bland din lilla flickas favoritprinsessa!

Snödrottningen, Snövit, Jasmine från Aladdin, Skönheten och odjuret… Alla finns de här! Disney prinsessbaddräkten för flickor är ett perfekt val för små flickor som drömmer om att förvandlas till sin favoritprinsessa.

En riktig prinsessbaddräkt!

Om din lilla flicka älskar prinsessor och de underbara Disneyfilmerna, då kommer hon att älska sin nya Disney prinsessbaddräkt ännu mer!

Älskar hon Snödrottningen? Askungen? Encanto, Tingeling eller Skönheten och odjuret? Hitta din lilla flickas favorithjältinna bland vårt stora urval och gör din lilla flicka till en riktig sommarprinsessa!

disneyprinsessans baddräkt för flickor

Mjuk och bekväm

Våra prinsessbaddräkter för flickor är designade i mjukt, stretchigt och bekvämt tyg. De är utsmyckade med sublima detaljer inspirerade av riktiga Disneyprinsessor och är precisionssydda för en mer än realistisk effekt.

Gå din lilla flicka en godbit och gör henne till den nya stjärnan på stranden eller i poolen i sommar!