tröja med vertikala färgade ränder som skapar en regnbågspanel, med ett rosa justerbart bälte, presenteras på en träställning bredvid en hatt och rosa blommor
Regnbågssimdräkt i ett stycke för flickor med rosa justerbar linning
340,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Regnbågssimdräkt i ett stycke för flickor med rosa justerbar linning

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna underbara endelade baddräkt för flickor är det perfekta valet för din lilla prinsessa. Med sina klara färger och regnbågsdesign kommer hon att vara redo för en simtur med stil och komfort. Det rosa justerbara midjebandet ger perfekt passform för ditt barn och ger extra skydd.
Matériau

Polyester, Nylon et Spandex

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Regnbågssimdräkt i ett stycke för flickor med rosa justerbar linning

Den regnbågsfärgade baddräkten för flickor med rosa justerbart midjeband är ett perfekt val för små fashionistas som vill glänsa i sommarsolen.

Den här färgglada och livfulla baddräkten är utformad för att ge komfort, stil och funktionalitet för din lilla flicka på hennes vattenäventyr. Tillverkad Denna baddräkt känns mjuk och behaglig mot ditt barns känsliga hud.

En smak av sommar!

Den här underbara baddräkten för flickor är en riktig regnbåge av färger som små flickor kommer att älska. Den är tillverkad av ett mjukt, lättviktigt tyg som gör den mycket bekväm att bära. Det rosa justerbara midjebandet gerden perfekta passformen för ditt barn. De tunna axelbanden ger optimalt stöd och gör att du kan justera bandens längd för extra komfort.

Baddräktensskärning är smickrande och framhäver ditt barns figur. Dessutom har den UV 50+-skydd för att skydda hennes hud från solens skadliga strålar. Denna endelade baddräkt för flickor är därför bådeelegant och praktisk och kommer att vara perfekt för alla vattenaktiviteter!

tröja med vertikala färgade ränder som skapar en regnbågspanel, med ett rosa justerbart bälte, presenteras på en träställning bredvid en hatt och rosa blommor

En fantastisk look!

Den här underbara endelade baddräkten för flickor är perfekt för stranden eller poolen. Den är färgglad och ljus, med regnbågar som löper längs hela baddräkten. Det rosa justerbara midjebandet gör att dinlilla prinsessa kan bära den bekvämt och justerar midjan för en perfekt passform.

Den här baddräkten är tillverkad av mjukt, slitstarkt tyg och är utformad för att ge maximalt skydd mot UV-strålar och hålla sig torr och sval även efter en hel dag av lek i vattnet. Dess smickrande skärning och glada färg kommer att göra din dotter till strandens drottning.