Leende blond tjej på stranden iförd en baddräkt i ett stycke
Endelad baddräkt med volanger för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Endelad baddräkt med volanger för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

För att göra familjens sommarsemester roligare är denna baddräkt i ett stycke med volanger för flickor precis vad du behöver. De trendiga strandkläderna är bekväma för ditt barn och bidrar till en avslappnad attityd.
Matériau

spandex

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Endelad baddräkt med volanger för flickor

Oavsett om det är en rolig dag på stranden eller en tur till poolen är den här baddräkten perfekt. CDesignad i högkvalitativt tyg, denna baddräkt är gjord för att hålla.

Med vackra volanger på överdelen är den här baddräkten både trendig och rolig, medan den klassiska helmodellen ger perfekt stöd under alla omständigheter. Det mjuka tyget ligger bekvämt över bysten och ger en perfekt passform runt höfterna. Den V-formade ryggen förhöjer inte bara den övergripande estetiken utan känns också bekväm när den bärs i timmar i sträck. Dessutom gör denna design att det platta elastiska nylonbandet väger mindre än ett tjockt elastiskt band.

Snygga volanger på ärmarna

Baddräktens huvuddel är tillverkad av ett elastiskt tyg som lätt anpassar sig till alla kroppsformer. De fina volangerna på ärmarna ger en lekfull, feminin touch till den klassiska designen och erbjuder den mest charmiga effekten.

Den här baddräkten är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och behaglig mot huden. Den sitter perfekt tack vare stretchtyget och kan lätt bäras flera gånger utan att ändra form eller färg. Den är också mycket lätt att ta hand om, vilket är en bra poäng för alla föräldrar.

0-4699bf.jpeg
0-85423d.jpeg

En förtjusande design

Den här baddräkten för flickor är en av sommarens hetaste trender. Det är ett utmärkt sätt att visa upp ditt barns roliga personlighet.

Designen i ett stycke gör att små flickor kan röra sig fritt, medan de breda remmarna ger optimalt stöd. Den öppna ryggen låter huden andas under varma sommardagar. Denna baddräkt finns i storlekar från 3 till 12 år och är mångsidig. Den är perfekt för en avkopplande eftermiddag i den varma solen eller en dag full av vattenäventyr. Kombinationen av skärning och bloss ger volym utan att begränsa flickornas rörelsefrihet eller begränsa deras kreativa frihet.