Trendig baddräkt med körsbärsmönster för flickor
Baddräkt med körsbärsmönster för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Baddräkt med körsbärsmönster för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Behöver du lite hjälp med att hitta den perfekta baddräkten till ditt barn? Ta en titt på denna körsbärsmönstrade baddräkt för flickor. Det är det perfekta plagget för att följa med ditt barn på simträningen!
Matériau

Nylon

Quantité

2 pièces

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Baddräkt med körsbärsmönster för flickor

Tyget är klor- och UV-beständigt, vilket innebär att denna baddräkt kommer att hålla hela sommarsäsongen utan att blekna eller försämras. Slutligen är denna baddräkt lätt att ta hand om. Den kan tvättas i maskin vid låg temperatur och lufttorkas.

Med sin söta design och överlägsna kvalitet är denna baddräkt med körsbärsmönster ett perfekt val för alla små flickor som älskar att ha kul i vattnet.

Baddräkt i nylon för flickor

Den här flickbaddräkten är tillverkad av flexibelt nylontyg för att passa ditt barns figur perfekt. Den har långa ärmar för att skydda ditt barns armar från solen.

Den körsbärsmönstrade baddräkten för flickor är ett helt bedårande sommarplagg och perfekt för soliga dagar på stranden eller vid poolen.

Den här baddräkten är designad med högkvalitativa material, vilket gör den mjuk, bekväm och hållbar. Designen på denna baddräkt är helt charmig, med ett ljusrött körsbärsmönster på en vit bakgrund.

Eleganta badkläder för tjejer

Den här baddräkten för tjejer är den perfekta outfiten att bära på sommarsemestern på stranden, vid havet eller poolen. Det finns inget bättre sätt att sticka ut än med denna chica baddräkt.

Körsbären är slumpmässigt arrangerade över hela baddräkten, vilket skapar en rolig och lekfull look som unga tjejer säkert kommer att älska.

Den körsbärsmönstrade baddräkten för flickor är också mycket praktisk. Den har en klassisk skärning med justerbara band för en perfekt passform.