Trendig strandbaddräkt för flickor
Strandbaddräkt för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Strandbaddräkt för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Låt ditt barn njuta av strandens eller poolens skönhet i denna lättburna, ventilerande strandbaddräkt för flickor. Dess enkelhet och fantastiska mönster gör denna baddräkt till ett unikt klädesplagg. Denna strandbaddräkt är ett unikt plagg att komplettera ditt barns outfits med.
Matériau

Nylon

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Strandbaddräkt för flickor

Flickans strandbaddräkt är ett perfekt val för soliga dagar på stranden eller vid poolen.

Den här baddräkten är designad speciellt för tjejer, med ljusa mönster och färger som ger en touch av stil och femininitet. Baddräktens skärning är utformad för att ge maximal rörelsefrihet. De justerbara remmarna garanterar en perfekt passform, medan det elastiska midjebandet ger en säker passform utan att ge avkall på komforten

Slitstarka badkläder för flickor

Den härbaddräkten för flickor är slitstark tack vare det kraftiga stretchtyget. Den torkar mycket snabbt, vilket gör den mycket praktisk att använda.

Strandbaddräkten för flickor är ett måste för soliga dagar på stranden eller vid poolen.

Den här baddräkten är utformad för att erbjuda optimal komfort samtidigt som unga tjejer kan känna sig bekväma och självsäkra i sina kroppar. Baddräkten är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk vid beröring och motståndskraftig mot klor- och saltvatten.

Trendig strandbaddräkt för flickor
Trendig strandbaddräkt för flickor

Långärmad baddräkt för flickor

De långa ärmarna på denna baddräkt för flickor ger maximalt skydd mot solen. Dessutom kommer det blommiga mönstret att göra ditt barn ännu sötare.

Den finns i en mängd olika färger och mönster, från ljusa, djärva färger till blommor och djur. Baddräktens överdel kan vara en bikini eller tankini, med justerbara band för perfekt passform.