Moderiktiga 2-delade badkläder för flickor i åldrarna 2 till 14 år
2-delad baddräkt för flickor mellan 2 och 14 år
397,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

2-delad baddräkt för flickor mellan 2 och 14 år

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Om du vill att din lilla flicka ska gå till havet eller poolen i sommar måste du investera i denna 2-delade baddräkt för flickor. Den består av ett linne med volang och rutiga byxor. Denna baddräkt är designad för barn mellan 2 och 14 år.
Matériau

Polyester, spandex

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

2-delad baddräkt för flickor mellan 2 och 14 år

Den tvådelade baddräkten för små flickor är ett perfekt val för soliga dagar på stranden eller vid poolen. Denna baddräkt är speciellt utformad för små flickor och erbjuder både komfort och stil. Baddräktens överdel har en lätt bh med bygel som ger stöd samtidigt som den ger optimal rörelsefrihet.

Den här tvådelade baddräkten finns i en mängd olika attraktiva mönster och färger, från blommönster till djurmönster och djärva ränder. Din lilla flicka kommer att älska att välja sitt favoritmönster och känna sig som en riktig fashionista på stranden.

Spandex-baddräkt för flickor

Denna baddräkt för flickor är tillverkad av ett spandexmaterial som torkar mycket snabbt när du är ute ur vattnet. Tyget är stretchigt, vilket gör att det kan anpassas till alla barns morfologier.

Baddräkten är tillverkad av högkvalitativa material som är mjuka vid beröring och vattenavvisande, vilket garanterar extra hållbarhet. Den övre delen av baddräkten har en banddesign som ger optimalt stöd och en perfekt passform för flickor i alla åldrar.

Baddräkt för flickor

Den här baddräkten för flickor är lätt att ta på, sitter inte tätt mot kroppen och kliar inte på huden. Den gör att ditt barn kan simma och ha roligt i vattnet med fullständig frihet.

Axelremmarna är justerbara för att passa varje barns kroppsform, medan ryggen är dragkedja för ökad säkerhet och komfort.

Botten på baddräkten är också mycket praktisk, med ett klassiskt snitt som säkerställer tillräcklig täckning samtidigt som det ger gott om rörelsefrihet.