Rosa Snow Queen T-shirt och badshorts liggande på ett grått golv med keps och simglasögon
Frost- Badshorts och t-shirt för flickor
340,00 kr420,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Frost- Badshorts och t-shirt för flickor

340,00 kr420,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Snow Queen badshorts och t-shirt för flickor är det perfekta valet för sommaren. Passformen på shortsen och t-shirten skyddar din dotter från sol och kyla, samtidigt som de är mycket sköna att bära. Det sagolika mönstret innehåller även snögubben Olaf och den mystiska Elsa, vilket ger det här söta plagget en extra touch av magi.
Matériau

Coton, Polyester

Saison

Été

Sexe

Fille

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost- Badshorts och t-shirt för flickor

Såväl som attraktiv stil och optimal komfort, är Snow Queen badshorts och t-shirt set också mycket lätt att ta hand om. Det kan tvättas i tvättmaskinen utan problem, vilket gör det enkelt att säkerställa hållbarhet och livslängd. Det robusta och slitstarka setet är redo för alla tänkbara vattenäventyr.

Lilla tjejer kommer att bli glada över att få göra ett plask på stranden eller i poolen med sin favoritdräkt med Elsa och Olaf.

Praktiskt badset

Med inspiration från Snödrottningens magiska värld erbjuder detta set den perfekta kombinationen av stil, komfort och skoj för alla strand- eller poolutflykter.

Den öppnar upp kroppen för att skydda den från solens strålar och även från kylan när din dotter simmar. Den är perfekt utformad för att skydda känslig hud från solens skadliga strålar tack vare det inbyggda UV-skyddet. Detta set ger total rörelsefrihet under vattenaktiviteter.

0-17b628.jpeg

Matchande T-shirt och shorts

Den kortärmade t-shirten har en fantastisk design med Elsa tillsammans med den glada snögubben Olaf. De ljusa, livfulla färgerna fångar omedelbart uppmärksamheten, medan de omsorgsfulla detaljerna ger en extra touch av förtrollning.

De matchande shortsen kompletterar detta bedårande set med en praktisk, trendig passform. De har ett elastiskt midjeband som gör att de passar perfekt för ditt barns kropp och är bekväma hela dagen. Shortsen täcker effektivt känsliga områden.