Trendig kortärmad baddräkt för flickor
Kortärmad baddräkt för flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Kortärmad baddräkt för flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Att simma och tillbringa tid vid poolen kan vara ett bra sätt att koppla av och njuta av utomhuslivet. Vi har tagit fram den här fina kortärmade baddräkten för flickor. Det är en baddräkt som hjälper ditt barn att hålla sig sval och bekväm, oavsett hur länge ni badar.
Matériau

spandex

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Kortärmad baddräkt för flickor

Kortärmad baddräkt för flickor är det perfekta valet för soliga dagar på stranden eller vid poolen. Denna baddräkt är omsorgsfullt utformad för komfort och stil och är ett måste för små flickors sommargarderober.

Den finns i en mängd ljusa färger och roliga mönster och kommer säkert att tilltala flickor i alla åldrar. Den smala passformen ger dessutom perfekt passform och framhäver ditt barns figur samtidigt som hon kan röra sig fritt.

Baddräkt för flickor med vackert tryck

Den här kortärmade baddräkten för flickor är ett av de viktigaste plaggen ditt barn kan ha på sig när det simmar. Den är tryckt med vackra mönster och är en outfit som passar en liten flickas stil väl.

Den kortärmade baddräkten för flickor är ett viktigt sommarplagg för små flickor som älskar att leka i vattnet och njuta av solen.

Den kortärmade baddräkten för flickor är ett viktigt sommarplagg för små flickor som älskar att leka i vattnet och njuta av solen

Den här baddräkten är utformad för att ge optimalt solskydd tack vare de korta ärmarna som täcker armarna och förhindrar solbränna. Baddräkten är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, bekväm och slitstark.

Baddräkt med stretchigt tyg

Tyget i denna baddräkt är elastiskt och anpassar sig perfekt till din lilla flickas midja. Dessutom finns den också i olika storlekar beroende på ditt barns morfologi.

Den har stretchmaterial som anpassar sig perfekt till ditt barns kropp för en optimal passform. Tyget är också andningsbart så att huden kan andas och förhindra irritation.

Den här baddräkten finns i en mängd roliga färger och mönster för att tilltala alla smaker. Mönster kan inkludera djur, blommor, ränder eller prickar för att ge ditt barns badkläder en touch av skoj.