Vinterdunjacka med huva som bärs av en liten flicka
Vinterdunjacka med huva för flickor
738,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Vinterdunjacka med huva för flickor

738,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

För vintersäsongen rekommenderar vi att du väljer denna magnifika dunjacka för tjejer. Tack vare sin vindtäta design ger den ett utmärkt skydd mot kyla. Den har en huva med fuskpälskant för en stilfull touch.
Matériau

Coton

Poids

0.65 kg

Type de tissu

Fibre de polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vinterdunjacka med huva för flickor

Slutligen skapar den feminina skärningen en flytande passform som visar upp hennes figur samtidigt som den ger optimal rörelsefrihet under alla hennes vinteräventyr. Oavsett om hon leker med sina vänner på lekplatsen eller är på väg till skolan i iskallt väder, erbjuder denna varma jacka allt hon behöver för att hålla sig varm hela dagen.

Jackan är utformad för att tåla alla typer av tuffa väderförhållanden som snö, regn och isande vind, utan att kompromissa med sin elegans och stil.

Jacka med fickor

Dunjacka med huva för flickor är ett måste för kallt och blåsigt väder. Den är tillverkad av högkvalitativa material och garanterar komfort och värme under hela vintersäsongen. Den har två fickor med dragkedja på sidorna. I dessa kan du förvara småsaker eller värma händerna i kallt väder.

Jackans utsida är tillverkad av vattenavvisande tyg, så att ditt barn kan hålla sig torrt även i blött väder. På insidan ger dunet optimal värmeisolering utan att vara för skrymmande eller tungt på din lilla flickas kropp.

En praktisk, varm modell

Huvan är fodrad med ultramjuk halvlång fuskpäls som ger jackan en sofistikerad vintage touch. Den ger ett effektivt skydd mot väder och vind, från isande vindar till flingor som kan falla tungt under de strängaste vinterdagarna.

Ärmarna är försedda med resår för att förhindra att kall luft sipprar in, medan de justerbara muddarna ger en personlig passform för optimal komfort varje dag. Vi är säkra på att ditt barn kommer att älska att bära den hela säsongen!